Madonna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (65.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Liv Mjönes
Utgivningsdatum
2019-12-27
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113103426
Madonna (ljudbok)

Madonna (ljudbok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-12-27
139
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns som ljudbok i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det börjar med en kyss. Eller tidigare än så. I värmen som uppstår när två armar nuddar varandra. Eller kanske ännu tidigare. I händelser som finns nedskrivna i myndighetsdokument och såna som saknas där. Hon tänker på kyssen. Hon tänker på sin man som hon inte längre orkar tänka på och på sina små pojkar. Hon tänker på hur det skulle vara att få vila ut någonstans, hos någon. Hon kan inte längre skriva, men hon skriver ändå.

Sara Villius är tillbaka med en roman som är en skoningslös undersökning av vad det är att vara moder och kvinna, madonna och kropp.

En gång åker jag ensam till Ikea. Läser på min lista och känner att någon tittar på mig. Jag ser upp och det är en man, en pappa som tittar. Han går liksom bakom sin fru och de två barnen. Jag ser ner. Han vet inte att jag är lika vidrig som hans egen fru.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Madonna. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Underbar och obehaglig.
    Kerstin Harryson, 11 januari 2020

    I början av boken blev jag helt lycklig, som befriad av bokens sakliga poesi och utmejslade ärlighet. Mot slutet blev jag alltmer olycklig och ville ringa upp huvudpersonen för att skälla på henne, och för att trösta.
    Jag ville veta vad som var jagets fantasier och vad som var verklighet. Allt är ju en beskriven verklighet, för den kommer så nära. Men jag undrade ändå varför ska livet vara så svårt ? Och huvudpersonens tankar så djupt stötande. Stöttande och stötande , läsning på en och ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Madonna