Stressbalansen : omstart för kropp, sinne, relationer & livsglädje (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
212
Utgivningsdatum
2021-07-07
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Sandra Medin
Originaltitel
The Stress Solution
Medarbetare
Qvist, Pernilla (form)
Dimensioner
211 x 138 x 15 mm
Vikt
238 g
SAB
Dokb
ISBN
9789113103686

Stressbalansen : omstart för kropp, sinne, relationer & livsglädje

(4 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-07-07
209
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Det pågår en tyst epidemi över världen och den heter stress. Det menar läkaren Rangan Chatterjee som gjort internationell succé med sin bok Hälsobalansen. Nu riktar han sin uppmärksamhet mot det som gör oss alltmer sjuka, nämligen stressen i våra liv.

I den här boken presenteras enkla steg eller råd inom fyra områden i livet - syfte, relationer, kropp och sinne. Det kan handla om att slå vakt om sin egentid, om naturens läkande kraft eller vikten av beröring. Hur du samlar dig inför dagen med en mjuk morgonrutin, tar hand om tarmen, om ätfönster och dygnsrytm, skärmfri semester och många andra värdefulla insikter och tips. Samtliga verktyg är enkla och går att integrera i vardagen, men ger sammantaget stor effekt. Det handlar inte om att göra allt, utan om att hitta balansen mellan de fyra olika delarna.

Stress är den utlösande faktorn för många av våra största hälsoproblem idag. Författaren menar att så mycket som 80-90 procent av hans patienters ohälsa på något sätt är relaterad till stress. Sömnproblem, minnesförlust, ångest, låg sexlust, magproblem eller till och med högt blodtryck och typ 2-diabetes - i alla dessa finns stress med som en faktor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Stressbalansen : omstart för kropp, sinne, relationer & livsglädje
 2. +
 3. Lyckobalansen : 10 enkla sätt att må bra varje dag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lyckobalansen : 10 enkla sätt att må bra varje dag av Rangan Chatterjee (inbunden).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Stressbalansen : omstart för kropp, sinne, relationer & livsglädje. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Stor kunskap framfört på ett bra sätt
  Eva Maria Bengtsson, 7 juni 2022

  En mycket bra bok om den komplexitet som finns när det gäller stress och våra livsstilsfaktorer. Mycket välskriven av en funktionsmedicinskt kunnig läkare.
  Rekommenderas för var och en som vill förstå sin kropp samt för vårdpersonal på alla nivåer.

Visa alla 1 recensioner