De osannolika systrarna Soong : kvinnorna i centrum av Kinas moderna historia (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (418.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gabriella Boris
Utgivningsdatum
2020-10-01
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Anna Gustafsson Chen
ISBN
9789113103730
De osannolika systrarna Soong : kvinnorna i centrum av Kinas moderna historia (ljudbok)

De osannolika systrarna Soong : kvinnorna i centrum av Kinas moderna historia Ljudbok

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-10-01

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Jung Chang, författaren till den bästsäljande succén Vilda svanar, är nu tillbaka med en fascinerande bild av tre systrar som kom att forma det moderna Kina.

Det sades att en älskade pengar, en älskade makt och en älskade sitt land. Men historien om systrarna Soong är så mycket mer än dessa schabloner. När Kina kämpade sig igenom hundra år av krig och revolutioner spelade de var och en en viktig roll. Relationerna mellan systrarna var mycket ansträngd, inte minst för att en av dem gjorde allt för att förstöra för de andra.

Det är en gripande berättelse om kärlek, krig, intriger och förräderi. Den tar oss med på en storslagen resa från Kanton i Kina till Hawaii och New York, från Japan till hemliga mötesrum i Moskva och maktens korridorer i det demokratiska Taiwan. Jung Chang skildrar med varsam hand dessa tre extraordinära kvinnor, som var med och formade 1900-talets Kina.

Jung Chang har tidigare skrivit Vilda svanar: tre döttrar av Kina, Mao: den sanna historien och Den sista kejsarinnan av Kina. Hennes böcker har översatts till över 40 språk och sålt över 15 miljoner exemplar utanför Folkrepubliken Kina, där hennes böcker är förbjudna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av De osannolika systrarna Soong : kvinnorna i centrum av Kinas moderna historia. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mycket läsvärd!
    -, 28 augusti 2023

    Man inte bara lär sig mycket, det är oerhört underhållande också.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jung Chang