En avlägsen kust (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (82.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den lilla ön i havet (del 4)
Inläsare
Irene Lindh
Utgivningsdatum
2020-01-30
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Birgitta Karlström
ISBN
9789113105215
En avlägsen kust (ljudbok)

En avlägsen kust Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-01-30
141
Ladda ned och läs i en ljudboksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Lorna bor på den lilla skotska ön Mure. En fridfull plats, där alla hjälper sina grannar. Men när den lokala läkaren ska gå i pension, finns ingen som vill ta hans plats. Mure är för litet och ligger alldeles för avsides.

Långt därifrån i ett överfullt flyktingläger håller Saif på att behandla en pojke som skurit sig illa i handen. Saif är själv flykting, men han är också läkare och precis det Mure behöver.

Saif anländer till Mure och välkomnas med öppna armar. Men kommer han att kunna gå vidare trots sina tunga minnen och svåra erfarenheter? Den här sommaren gör Saif sitt bästa för att känna sig som hemma i en ny och obekant miljö, och för Lorna kommer ingenting mer bli sig likt.

En avlägsen kust är en kortroman som utspelar sig på samma plats som serien om Flora och serien om den lilla ön i havet. Men i den här historien är Saif och Lorna huvudpersoner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En avlägsen kust. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rekommenderas varmt
    Kim M. Kimselius, 9 maj 2020

    När jag började lyssna på boken blev jag lite konfunderad, eftersom berättelsen börjar långt innan berättelsen om den lilla skotska ön Mure och Lorna.

    Här får vi möta Saif från flyktinglägret fram tills han anländer till ön och möter Lorna för första gången.

    Det här är en novell som ger mersmak och längtan efter nästa bok i serien. Härligt att få möta figurerna och få en fördjupning av dem. Rekommenderas varmt!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jenny Colgan