Redovisningsavdelning Marviken (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-05-07
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113105505
Redovisningsavdelning Marviken (e-bok)

Redovisningsavdelning Marviken E-bok

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2020-05-07

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Tor arbetar på den svenska underrättelsetjänstens hemligaste avdelning, med så kallade våta arbeten. Arbeten som är totalt olagliga och som aldrig får komma till allmänhetens kännedom. Genom att förlita sig på uppgifter från en topphemlig källa som på ett nästintill magiskt sätt alltid tycks ha precis rätt information, kan de gång på gång avstyra planerade terrordåd.

Tors efterforskningar kring källan leder till en ännu hemligare organisation: Redovisningsavdelning Marviken. En organisation vars arbete visar sig vara något som Tor aldrig kunnat föreställa sig. Han blir inblandad i en konspiration så omfattande att den förändrat Sverige från grunden.

Men Sverige har många gamla oförätter och fiender, som inte kommer sky några medel för att nå sina mål.

Redovisningsavdelning Marviken är en blandning av agentroman, actionthriller och science-fictionroman med historiska inslag, som tar läsaren från Poltavas fält, via andra världskrigets bittra strider och kalla krigets hemligheter, till ett kontrafaktiskt Sverige, där är allt står på spel.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Redovisningsavdelning Marviken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ungdomsbok?
    Yourgene. (Virsbo), 25 november 2021

    När jag var i tonåren (länge sedan) läste jag Biggles och Lemmy Caution av Peter Cheyney lättsmälta fantasier vilket man tyckte var bra då, men att läsa denna bok som vuxen klarade jag inte, gav upp efter 100 sidor.

  2. Inte ens vi närheten av trovärdighet
    Jan Gustaf Hugo Forsgren, 16 november 2021

    Rörig! Den klart sämsta boken Wilderäng skrivit. Enbart för att tjäna pengar på skräp. Lars W borde skämmas för denna bok.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lars Wilderäng