Tolv veckor med dig (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (240.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Helena af Sandeberg
Utgivningsdatum
2020-04-30
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113105543
Tolv veckor med dig (ljudbok)

Tolv veckor med dig Ljudbok

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-04-30

Styckköp

141

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Linnéa har alltid gått sin egen väg. På dagarna jobbar hon för en välgörenhetsorganisation och på kvällarna Tinderdejtar hon killar i tjugoårsåldern. Killar som är lika rädda för att binda sig som hon själv är, trots att hon passerat trettio. Jacob är affärsjurist på en av Sveriges mest prestigefyllda byråer, och har siktet fast inställt på att bli delägare innan han fyller fyrtio. Stressen över jobbet är lika hög som den över att kollegornas skrivbord fylls av familjefoton medan hans eget gapar tomt.

Jacob och Linnéa träffas på ett bröllop som ingen av dem egentligen vill gå på. Trots deras uppenbara olikheter får de en överraskande het natt tillsammans. Båda återvänder hem med inställningen att de aldrig kommer att ses igen. Men några veckor senare upptäcker Linnéa att hon är gravid.

De bestämmer sig för att flytta ihop på prov, för att ta reda på om de vill bli föräldrar tillsammans. Men deras vitt skilda bakgrunder, vänner och familjer kommer inte att göra ett svårt beslut enklare. Det blir början på en sommar fylld av kulturkrockar, outtalade drömmar och känslor ingen av dem väntat sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Tolv veckor med dig. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Underbar bok!
  -, 14 september 2021

  Rolig, charmig och underhållande!

 2. Bladvändare i ljudboksformat
  Marias bokhylla, 30 december 2020

  Vilken oerhörd bladvändare, fastän i ljudboksformat. Jag hade svårt att sluta lyssna, så det var en bok precis i min smak.

  Jacob och Linnéa träffas på ett bröllop och tillbringar en het natt tillsammans. Båda tänker att det var ett one-night-stand och att de nog aldrig kommer att träffas igen, men så upptäcker Linnéa att hon blivit gravid. Hon tar kontakt med Jacob och de bestämmer sig för att flytta ihop på prov för att undersöka om de kan komma nog bra överens för att sätta ett ba... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Johanna Schreiber