En farlig talang (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (280.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Rebecca Lekman (del 1)
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2022-11-24
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113105680
En farlig talang (ljudbok)

En farlig talang Ljudbok

(82 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-11-24

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Kriminalpsykologen Rebecca Lekman har flyttat hem till Djursholm för att ta hand om sin sjuka mor. I USA har hon lämnat en strålande karriär och hustrun Maria bakom sig. En augustinatt väcks hon av ett telefonsamtal från en brottsplats. Hennes gamla kollega Leo berättar att Rebeccas flickvän från gymnasiet, Louise von Ascheberg, har blivit mördad, brutalt knivhuggen i sitt hem.

Tillbaka i överklassområdet som hon flytt under hela sitt liv, och utestängd från utredningen, börjar Rebecca undersöka mordet på egen hand. Den rebelliska tonåringen Louise hade vuxit upp till en sval hemmafru i en lyxig villa. Vem dödade Louise, och varför? Och varför försökte Louise ta kontakt med Rebecca bara några veckor före mordet - trots att hon svurit att hon aldrig ville se Rebecca igen?

Ju närmare Rebecca kommer människorna runt Louise, desto mer brännande blir det för henne själv. Till slut måste hon fråga sig vilka risker hon är beredd att ta för att hitta mördaren.

En farlig talangär en bladvändare med högt tempo och skarp blick som skär genom makt, klass och identitet. Camilla Sten visar prov på sin mästerliga förmåga att skildra en sluten värld, och hur anpassning kan vara både nödvändigt och livsfarligt.En farlig talangär första delen i den nya spänningsserien om Rebecca Lekman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av En farlig talang. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande
  - (Bunkeflostrand), 24 januari 2023

  Spännande och oväntad upplösning! Trevlig uppläsare! Klart läsvärd!

 2. Genialisk
  -, 6 januari 2023

  Riktigt bra och spännande bok och i enlighet med hur vår verklighet ser ut och hur det utspelar sig. Lätt att ryckas med och verkligen förstå vad det är dom pratar om och vad som sker då de lika gärna hade kunnat vara verklighet.

 3. Spännande
  -, 2 december 2022

  Intressant att följa Rebeckas tankar som psykolog under hennes försök att lösa mordgåtan.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Camilla Sten