Redovisningsavdelning Marviken (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
437
Utgivningsdatum
2021-02-10
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
178 x 110 x 28 mm
Vikt
235 g
SAB
Hc
ISBN
9789113105772
Redovisningsavdelning Marviken (pocket)

Redovisningsavdelning Marviken

(14 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2021-02-10
79
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Redovisningsavdelning Marviken Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Tor arbetar på den svenska underrättelsetjänstens hemligaste avdelning, med så kallade våta arbeten. Arbeten som är totalt olagliga och som aldrig får komma till allmänhetens kännedom. Genom att förlita sig på uppgifter från en topphemlig källa som på ett nästintill magiskt sätt alltid tycks ha precis rätt information, kan de gång på gång avstyra planerade terrordåd.

Nyfikenheten driver Tor att ta reda på mer om källan, och hans efterforskningar tar honom rakt in i en ännu hemligare organisation: Redovisningsavdelning Marviken. En organisation som visar sig arbeta med korta tidsresor, bara några timmar tillbaka i tiden, för att varna underrättelsetjänsten om förestående hot mot landet.

Men för Sverige finns gamla oförätter och fiender, som inte kommer sky några medel för att utplåna landet. När Tor en dag får en varning från framtiden om landets undergång blir det början på en resa som tar honom från Poltavas fält, via andra världskrigets bittra strider och kalla krigets hemligheter, där ett annorlunda Sverige formas och allt står på spel.

Redovisningsavdelning Marviken är en blandning av spionroman och sci fi-roman med historiska inslag, om ett kontrafaktiskt Stormaktssverige som aldrig föll samman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Redovisningsavdelning Marviken
  2. +
  3. Höstregn

De som köpt den här boken har ofta också köpt Höstregn av Lars Wilderäng (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Redovisningsavdelning Marviken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Besvikelse
    Marie, 16 januari 2022

    Otroligt många felstavningar i boken, och i min mening riktigt dåliga karaktärer och dialoger. Handlingen tar aldrig fart, och det är svårt att känna sig engagerad och intresserad. Var knappt så jag orkade läsa ut boken, och det är illa för att vara mig. Nej, detta imponerade inte.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lars Wilderäng