Livet med Lif (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
181
Utgivningsdatum
2019-09-25
Förlag
Norstedts
Dimensioner
178 x 110 x 2 mm
Vikt
20 g
SAB
Dokb
ISBN
9789113105871
Livet med Lif (häftad)

Livet med Lif

Häftad Svenska, 2019-09-25
169
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Varför blir vi avundsjuka? Är det alltid bra att förlåta? Ska man vara tacksam för det lilla eller är endast det bästa gott nog?

Camilla Lif, präst och radiopratare, använder sin erfarenhet från många års möten med människor när hon tar sig an frågorna som bubblar inom oss alla. Och känslorna - kärlek, skam, avund, jämförelse, sorg - som ibland blir överväldigande. Då behöver man möta dem i tryggt sällskap, i lugn och ro men utan att väja. Med humor, djup och lätthet provar Camilla Lif nya sätt att tänka kring oss människor och hur vi fungerar. Finns det vägar utanför de vanliga tankespåren? En stund med denna kloka röst hjälper dig att lyfta blicken och se varmare på dig själv och din omvärld. Välkommen till Livet med Lif!

Camilla Lif är präst, verksam i Katarina församling i Stockholm. Hon medverkar ofta i Sveriges Radio, t.ex. i Tankar för dagen och Spanarna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Livet med Lif
  2. +
  3. Ju mindre du gör desto mer får du gjort : om livets paradoxer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ju mindre du gör desto mer får du gjort : om li... av Tommy Hellsten (pocket).

Köp båda 2 för 228 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Camilla Lif

  • Vad vill du mig idag?

    Camilla Lif

    "Utanför fönstret är allt precis lika sagolikt vackert som det brukar vara när våren tar sitt grepp. Jag ser ut över skolgården intill med där barnen tar av sina jackor, hänger dem över staketet och glömmer dem. Men i år känns ingenting som v...