Med båt genom Europas kanaler : Rhen, Donau och Rhône (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (20.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-11-06
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113106809
Med båt genom Europas kanaler : Rhen, Donau och Rhône (e-bok)

Med båt genom Europas kanaler : Rhen, Donau och Rhône (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-11-06
123
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Europas kanalsystem är fantastiskt väl utbyggt och ger upplevelser av ett annat slag än de vanliga turistresemålen. Med båt genom Europas kanaler är en kombinerad reseberättelse och seglingsbeskrivning om s/y Jennifers färd på bland annat Donau, Rhône och Rhen och alla pittoreska kanaler som sammanbinder dem. Författaren Lars Hässler berättar medryckande om livet ombord på s/y Jennifer och om de många kända och historiska platser som passeras. Här blandas personliga reflektioner med matnyttig information. På färden genom Europa gör s/y Jennifer strandhugg i gastronomiska centra och inte mindre än sju huvudstäder, bland annat Berlin, Paris, Budapest och Wien. På vindlande floder och kanaler ser man också de små byarnas charm.

Boken är praktiskt inriktad med många färgbilder och ger en mängd tips till den som vill upptäcka Europa genom att leva kanalliv. Viktiga fakta finns samlade i ett appendix i slutet av boken, med en presentation av alternativa kanalvägar, distanser och nyttiga tips. Boken är ett måste för dem som vill upptäcka Europas hjärta med båt.

Lars Hässler är världsomseglare med lång erfarenhet av havssegling, men också av färder på Europas inre vattenvägar - floder och kanaler.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Med båt genom Europas kanaler : Rhen, Don...