S som i syster (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (169.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Nina Wähä
Utgivningsdatum
2020-07-17
Upplaga
2
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113107172

S som i syster Ljudbok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-07-17

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
S som i syster är en roman om spegelbilder. Isabel och Paola växte upp med varandra, men när föräldrarna bryter upp får Isabel följa med sin pappa och systern bo kvar hos sin mamma.

Fadern var en slarver som flyttade runt hos olika kvinnor och vi anar i början av berättelsen att han har gått bort i en brand. Isabel lever kvar i traumat, till skillnad från hennes syster och mamma. Hela Isabels liv präglas av detta. Hennes minnen, drömmar och fantasier blandas ihop med nuet. Mannen hon träffar blir till brandmannen som räddade henne som barn, han som räddade henne från branden som tog hennes fars liv. Och vad som egentligen hänt är genomgående en gåta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av S som i syster. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Obegriplig för mig
    -, 11 mars 2022

    Efter att ha njutit av boken Testamente lyssnade jag på S som i syster. Trots samma underfundiga språk och lika bra uppläsning kändes boken så tråkig och upprepande. Kanske bara för att jag inte kunde relatera till huvudpersonens känslor och sinne.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nina Wähä