Rädd att flyga (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (434.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Léonie Vincent
Utgivningsdatum
2022-08-10
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Annika Preis
ISBN
9789113107707

Rädd att flyga Ljudbok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-08-10

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Isadora Wing är rädd för att flyga. Den där känslan av att tappa fotfästet, att lämna den invanda tryggheten och låta ödet styra. Så känner hon när hon sätter sig på planet till New York för att åka till en psykoanalytikerkongress i Wien. Men så börjar en svindlande erotisk luftcirkus över Europa, som långt senare slutar på ett äventyrligt hotell i Paris. Hennes demoniska älskare Adrian Goodlove har lämnat henne och återvänt till det stilla livet med sin familj. Det odödliga uttrycket "det knapplösa knullet" myntades i Erica Jongs feministbibel från 1973. Den slog ner som en bomb i sin samtid, på grund av sin frispråkighet och sin öppenhet kring framför allt kvinnlig sexualitet. Numera är den en modern klassiker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Rädd att flyga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande och kloka resonemang
    -, 12 februari 2023

    Verkligen roligt att lyssna på denna revolutionerande bok som nu har 50 år på nacken. Resonemang om kärlek, äktenskap och sex blandat med en smågalen resa och återblickar i barndomens familj. Fantastiskt uppläst av Leonie Vincent!!! Hoppas, hoppas hon läser in fler böcker - jag vill lyssna på alla.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Erica Jong