Mörkret oss emellan (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
270
Utgivningsdatum
2019-12-16
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
SAB
Hc
ISBN
9789113108551
Mörkret oss emellan (häftad)

Mörkret oss emellan

Häftad Svenska, 2019-12-16
199
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
En blåsig oktobervecka överraskar 25-åriga Emmie sin familj på landstället i Stockholms skärgård. Hon vill ta reda på vad som egentligen hände hennes lillebror Robin, som försvann när de var små. Han antogs ha drunknat, men kroppen hittades aldrig och saknaden efter honom är plågsam. För att få ordning på sitt eget liv behöver Emmie få klarhet, men föräldrarna svarar undvikande på hennes frågor. Mamman är kylig, föräldrarna grälar och det en gång så pampiga huset har börjat förfalla.

Närmaste grannen är en äldre konstnär som håller till i en gammal fyr. Vid ett besök i hans ateljé hittar Emmie en akvarellmålning av två lekande barn. Tavlan är en otäckt detaljerad återgivning av henne själv och Robin, dagen då han försvann.

Bakom Mörkret oss emellan står Rolf och Molly Börjlind - far och dotter som för första gången skriver tillsammans. Molly Börjlind, född 1994, är utbildad vid Stockholms filmskola. Rolf Börjlind, född 1943, är välkänd författare och har skrivit manus till en rad tv-serier och filmer. Den gemensamma debuten Mörkret oss emellan är en tät psykologisk thriller om djupt begravda hemligheter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mörkret oss emellan
  2. +
  3. Den tredje rösten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den tredje rösten av Rolf Börjlind, Cilla Börjlind (pocket).

Köp båda 2 för 254 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Mörkret oss emellan