Slummer (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
303
Utgivningsdatum
2020-02-17
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
210 x 136 x 2 mm
Vikt
20 g
SAB
Hc
ISBN
9789113108568

Slummer

Häftad,  Svenska, 2020-02-17
283
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
VAD GÖMMER SIG I DET GAMLA SANATORIET?

Det är mitt i vintern när Johan Strid återvänder till sin hemby i de mörka, norrländska skogarna. Ett övergivet sjukhus ska byggas om till hotell och han är där för att leda stambytet. Ett snabbt jobb, bra pengar. Men den öde byggnaden väcker ovälkomna barndomsminnen, och bygget krånglar.

Det slitna bygglaget är inkvarterade i de gamla sjuksalarna. Johan gör sitt bästa för att peppa dem, men konflikterna gror. Dessutom blir det alltmer uppenbart att någon motarbetar dem. När en olycka sker under arbetet med ett avlopp sprider sig paniken. Är det ett sabotage som ligger bakom, eller är något fel med själva huset? Ju mer Johan rotar i problemen, desto mer katastrofala blir effekterna.

Slummer är en tät, skrämmande thriller om en tilltagande mardröm.

Lena Ollmark har bl. a. skrivit serien om Firnbarnen och Den förskräckliga historien om Lilla Hon, nominerad till Augustpriset. Håkan Östlundh ligger bakom de populära kriminalromanerna om Gotlandspolisen Fredrik Broman och thrillerserien om Profeten. När de skriver tillsammans blir resultatet en isande blandning av spänning och skräck.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Slummer
  2. +
  3. Höstväsen : skräckberättelser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Höstväsen : skräckberättelser av Lena Ollmark, Anders Fager, Alex Haridi, Kerstin Lundberg Hahn, Madeleine Bäck (inbunden).

Köp båda 2 för 452 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna