Leenden : en fälthandbok (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2020-09-16
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Qvist, Pernilla (form)
Dimensioner
218 x 143 x 18 mm
Vikt
443 g
SAB
Dodf,Kt
ISBN
9789113108704
Leenden : en fälthandbok (inbunden)

Leenden : en fälthandbok

Inbunden Svenska, 2020-09-16
189
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Våra leenden är ett ojämförligt socialt smörjmedel. Vid rätt tillfälle kan det rädda en social situation men ett elakt flin kan också utnyttjas som en välriktad attack. Vårt smil är helt enkelt känslomässig hårdvaluta! Här kommer den oumbärliga handboken som orienterar oss i den rika floran av mångtydiga leenden och inte minst, hur vi känner igen äkta och falska varianter.

Göran Everdahl och Per Naroskin ställer frågor som: Vilka av ansiktets 53 muskler medverkar i ett leende? Finns det djur som ler på riktigt? Varför gillar ingen en smilfink? Varför är många så rädda för clowner? Varför är det så svårt att le på beställning? Vad är poängen med smilgropar och varför är ett saligt leende så läskigt? Vetenskapliga fakta varvas med kulturhistoria och aha-upplevelser som gör det omöjligt att inte le. Följ med på en resa som sträcker sig från gamla etruskiska statyer, tvärs över kontinenter och in bland framtidens fromt leende robotar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Leenden : en fälthandbok
  2. +
  3. Dansa mjukt med tillvaron : om mening, mod och möjligheter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dansa mjukt med tillvaron : om mening, mod och ... av Anna Kåver (inbunden).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna