Hemligheten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (303.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Pegasus (del 1)
Inläsare
Sofia Berntson
Utgivningsdatum
2022-06-09
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113112435

Hemligheten Ljudbok

(30 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-06-09

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Affärsmannen Petter Larsson hittas mördad på sitt kontor. Det är flickvännen Alex som hittar honom, och när chocken har lagt sig inser Alex att det är mycket Petter har hållit dolt för henne. Alex jobbar på den advokatbyrå där Petter var klient, men det är hennes tystlåtna kollega Lydia som verkar veta mest om Petters hemligheter. Vem var han egentligen, mannen som hon trodde att hon lärt känna? Alex får inga svar av Lydia, och hennes grävande leder henne till slut till domstolen i Eksjö, där Lydia och Petter en gång var notarier.

Alex är fast besluten att ta reda på Petters och Lydias mörka hemlighet. Det börjar brännas på allvar när hon inser att något hände för tjugo år sedan som förändrade allt.

Gör dig beredd på bladvändarspänning i Anna Bågstams nya deckarserie, där strålkastarljuset riktas mot rättsväsendet och det konsekventa maktmissbruk som sker i lagens namn. Här får vi en inblick i en skoningslös värld som för de flesta är obekant.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Hemligheten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande om jurister
  -, 23 december 2022

  Mycket bra

 2. Jättebra historia
  -, 22 juni 2022

  Boken är bra men jag upplever problem i uppläsning, när uppläsare sänker rösten är det nästan ohörbart för att sedan bli bra igen. Ska man korrigera detta med volymen då har man en del att göra.

 3. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 11 juni 2022

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Hemligheten, av författaren Anna Bågstam, är den första delen i en planerad ny bokserie, som kallas Pegasus, och handlar till stor del om Sveriges rättsväsende. Jag har tidigare läst en trilogi av författaren, Morden i Lerviken, som innehåller böckerna Ögonvittnet, Skuggspelet, och Mörkermannen. Jag tyckte riktigt mycket om alla dom tre böckerna, så därför såg jag även fram emot den här nya boken. Och den här boken var också bra, även om jag i och fö... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Anna Bågstam