Allt du behöver veta om vikt : en bok om gener, känslor och beteenden (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2021-01-04
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Qvist, Pernilla (form) / Eidenberg Adamo, Lina (foto)
Dimensioner
233 x 157 x 19 mm
Vikt
449 g
SAB
Vmbb
ISBN
9789113113166
Allt du behöver veta om vikt : en bok om gener, känslor och beteenden (inbunden)

Allt du behöver veta om vikt : en bok om gener, känslor och beteenden

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-01-04
229
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Allt du behöver veta om vikt : en bok om gener, känslor och beteenden Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vikt är ett laddat ämne och det är lätt att gå vilse i djungeln av myter, forskning, åsikter och "sanningar" om vikt eller viktnedgång. Men faktum är att många kämpar med övervikt och vill ha verklig hjälp. Då behövs relevanta fakta istället för snabba lösningar.

Lovisa Sandström tar i den här boken ett helhetsgrepp kring frågan om vikt och vänder sig till dig som vill eller behöver gå ner i vikt. I första hand överviktiga personer, men också alla som vill gå ner de klassiska 3-4 kilona. Boken är för dig som levt med viktpendling, gått upp i vikt i samband med graviditet, skilsmässa, stressiga perioder, klimakteriet, stillasittande hemmajobb eller annan orsak.

Idag vet vi att viktnedgång inte bara handlar om att följa en viss diet, det är också relevant att lyfta fram livsstil och ätbeteende, genetik och kroppssammansättning. Med ökad kunskap ska den här boken förhoppningsvis ge läsaren en klokare, sundare och varmare syn på sig själv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Allt du behöver veta om vikt : en bok om gener, känslor och beteenden
 2. +
 3. Bli hälsoklok : Lofsans bok om hållbar livsstil

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bli hälsoklok : Lofsans bok om hållbar livsstil av Lovisa Sandström (inbunden).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Allt du behöver veta om vikt : en bok om gener, känslor och beteenden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Flera nya insikter
  Anna-Karin Jonsson, 3 februari 2022

  Intressant och grundläggande om vad som påverkar vår vikt. Även om jag har god kunskap om flera delar fick jag flera nya insikter som jag tar med mig i vardagslivet.

 2. Lärorik!
  M, 29 april 2021

  En bok som inte bara förklarar fördelarna med viktnedgång utan även varför du inte lyckas och hur du kan gå tillväga, hur kroppen fungerar vid viktnedgång, bästa sättet att motionera etc. Rekommenderar den till alla som behöver ny hjälp på vägen mot ett hälsosammare liv!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lovisa Sandström