Drönarhjärta (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hjärta-serien (del 1)
Utgivningsdatum
2021-08-19
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113113494

Drönarhjärta E-bok

(43 röster)  |  Läs 5 recensioner
E-bok,  Svenska, 2021-08-19

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Året är 2016. Transportstyrelsen har röjt den svenska underrättelsetjänstens hemliga agenter och Sverige står utan ögon och öron på marken för första gången på decennier. När en oväntad upptäckt görs på Gotland skickas Hanna Hjerta, vid specialförbandsystemets sektion för operativ teknik, dit för att delta i utredningen. Underrättelsetjänster från världens alla hörn vänder sina blickar mot Gotland, samtidigt som omvärldsläget blir alltmer spänt. Insatsen visar sig bli mer omfattande än Hjerta först trott, och hon dras allt djupare in i en storpolitisk konflikt vars konsekvenser riskerar att bli förödande. En plan med allt större insatser tar sin form, men kommer de att lyckas innan det är för sent?

Drönarhjärta är en ny thriller och spionroman av Lars Wilderäng, författaren till Stjärnklart, Höstsol och Redovisningsavdelning Marviken. Tio år efter debutromanen Midvintermörker återvänder han nu till Gotland i en rafflande spänningsroman, den första i en ny thrillerserie som tar sitt avstamp i en händelse som ligger obehagligt nära verkligheten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Drönarhjärta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lite långsam historia, men bättre o bättre
  PO, 26 december 2022

  Har läst Lars Wilderängs senaste två böcker. För mig går historien lite långsamt fram i den första, men en spännande upplösning. Den efterföljande boken bjuder på desto mer spänning. Tyvärr finns hos författaren en viss fixering vid " stålmans karaktärer" hos deltagande aktörer, gärna "rutmönstrad mage", stor biceps etc. Jämfört med tidigare böcker har inte bara språket förbättrats, utan också omvärlds/miljöbeskrivningarna. Lars Wilderäng är på väg att bli en god skribent i meningen författar... Läs hela recensionen

 2. Bra spännande
  -, 17 november 2021

  8 av10 bra bra att spännande det var gul bok

 3. Klassisk Wilderäng
  Thomas, 6 september 2021

  En spännande och bra roman av Wilderäng som följer samma mall som tidigare böcker.

  Ser fram emot nästa bok av författaren.

 4. Aktuell och spännande!
  Joacim Lindbäck, 2 september 2021

  Relevant, aktuell och spännande bok trots att mycket av innehållet är fiktion så känns den som om den kunde vara en berättelse inifrån. Bästa boken hittills av Lars Wilderäng. Väntar otåligt på nästa bok i serien.

 5. Snabb och flytande thriller
  Sigfrid Lindhe, 2 september 2021

  Den här sträckläste jag på två dagar. Utmärkt action-thriller. Den bygger i viss utsträckning på verkliga nyhetshändelser, och därifrån har äventyret byggts upp. Det märks hur Wilderäng plöjt ner stora mängder research för att få upp sin detaljnivå.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Lars Wilderäng