Vår trädgårdsbok (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
672
Utgivningsdatum
2022-03-04
Upplaga
7
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Qvist, Pernilla (form)
Illustratör/Fotograf
Gunnel Ginsburg, Clara Lundqvist
Dimensioner
276 x 194 x 49 mm
Vikt
2441 g
SAB
Qe-c
ISBN
9789113114026
Vår trädgårdsbok (inbunden)

Vår trädgårdsbok

Inbunden Svenska, 2022-03-04
309
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Äntligen kommer en helt uppdaterad utgåva av en av Sveriges främsta och tyngsta trädgårdsböcker! Vår Trädgårdsbok innehåller allt du som trädgårdsinnehavare kan tänkas behöva veta, speciellt framtagen för svenska förhållanden, med alla klassiska favoriter men också med de senaste trädgårdstrenderna.

Denna sjunde utgåva innehåller det helt nya kapitlet Levande trädgård. Där berättas om hur vi kan främja den biologiska mångfalden genom att välja blommor som är matnyttiga för humlor, vildbin och blomflugor, bjuda in inhemska växter som kan vara värdväxter för fjärilar och andra insekter och låta bli att städa bort övervintringsplatserna. Belysningskapitlet är ersatt med kapitlet Var rädd om mörkret! för fladdermössens, fåglarnas och insekternas skull. Här finns också nya tips om hur vi tar vara på regnvattnet på ett klimatsmart sätt. Det är lätt att göra rätt och göra skillnad - bara man lär sig hur!

Gunnar Kaj, vars blomsterdekorationer blivit världsberömda genom Nobelfesterna, bidrar med ett nytt kapitel om att odla blommor för buketter.

Upplagan är helt reviderad och uppdaterad med nya art- och sortnamn.
Visa hela texten

Fler böcker av författarna