Vår trädgårdsbok (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
671
Utgivningsdatum
2022-03-04
Upplaga
8
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Qvist, Pernilla (form)
Illustratör/Fotograf
Gunnel Ginsburg, Clara Lundqvist
Dimensioner
278 x 205 x 50 mm
Vikt
2426 g
SAB
Qe-c
ISBN
9789113114026

Vår trädgårdsbok

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-03-04
399
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Äntligen kommer en helt uppdaterad utgåva av en av Sveriges främsta och tyngsta trädgårdsböcker! Vår Trädgårdsbok innehåller allt du som trädgårdsinnehavare kan tänkas behöva veta, speciellt framtagen för svenska förhållanden, med alla klassiska favoriter men också med de senaste trädgårdstrenderna.

Denna åttonde utgåva innehåller det helt nya kapitlet Levande trädgård. Där berättas om hur vi kan främja den biologiska mångfalden genom att välja blommor som är matnyttiga för humlor, vildbin och blomflugor, bjuda in inhemska växter som kan vara värdväxter för fjärilar och andra insekter och låta bli att städa bort övervintringsplatserna. Belysningskapitlet är ersatt med kapitlet Var rädd om mörkret! för fladdermössens, fåglarnas och insekternas skull. Här finns också nya tips om hur vi tar vara på regnvattnet på ett klimatsmart sätt. Det är lätt att göra rätt och göra skillnad - bara man lär sig hur!

Gunnar Kaj, vars blomsterdekorationer blivit världsberömda genom Nobelfesterna, bidrar med ett nytt kapitel om att odla blommor för buketter.

Upplagan är helt reviderad och uppdaterad med nya art- och sortnamn.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vår trädgårdsbok
 2. +
 3. Tips & trix : Smarta idéer för alla tillfällen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tips & trix : Smarta idéer för alla tillfällen av Louise Scott (inbunden).

Köp båda 2 för 628 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vår trädgårdsbok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Den ultimata trädgårdsboken
  LainaSt, 14 juli 2023

  En trädgårdsbok som på ett enkelt sätt och med vackra bilder beskriver allt du behöver veta om trädgårdar. Från hur du anlägger en trädgård till de saker som växer i den.

 2. Älskar
  amanda, 3 juni 2022

  Älskar älskar älskar denna bok!
  Så många bra tips, fina bilder och bra ritningar. Inspirationen är total!

  Kanon blandning av innehåll!

Visa alla 2 recensioner