Oskuldens lag (e-bok)
På topplistor
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Mickey HAller (del 6)
Utgivningsdatum
2021-03-15
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Patrik Hammarsten
ISBN
9789113114293
Oskuldens lag (e-bok)

Oskuldens lag (e-bok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-03-15

Styckköp

145

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Försvarsadvokaten Mickey Haller stoppas av Los Angeles-polisen. De hittar ett lik i hans baklucka, en av hans egna klienter, och Haller anklagas för mord. Han kan inte betala de fem miljoner i borgen som en hämndlysten domare kräver av honom, så han blir kvar i häktet.

Haller beslutar sig för att sköta sitt eget försvar, något han tvingas göra från fängelsecellen. Samtidigt måste han konstant se sig om över axeln, för som anställd vid domstolen är han ett tacksamt mål.

Haller vet att någon försöker sätta dit honom. Med hjälp av ett team han litar på, där Harry Bosch ingår, måste han ta reda på vem som vill förstöra hans liv och varför. Sedan måste han ställa sig framför en jury och bevisa att han är oskyldig.

Michael Connelly skruvar upp spänningen till max i denna förstklassiga rättsthriller, och visar återigen varför han är den främsta krimförfattaren i världen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Oskuldens lag. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Connely är störst
    Per T, 10 april 2021

    Världens bästa crime författare tillsammans med Grisham och Lee Child! Oskuldens lag är spänning från första till sista sidan, och att boken som alltid när det gäller Connely är välskriven gör den inte sämre.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Michael Connelly