Stjärnfall (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (721.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Odile Nunes
Utgivningsdatum
2022-09-15
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113114491
Stjärnfall (ljudbok)

Stjärnfall Ljudbok

(30 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-09-15

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Louise Boije af Gennäs är tillbaka med en fristående fortsättning påStjärnor utan svindel- 25 år senare!

Julia och Gabriel lever ett tätt sammanflätat liv med sina nära vänner Eva och André. Deras gemensamma barn har vuxit upp nästan som syskon, de äter middagar tillsammans, firar högtider och är gudföräldrar åt varandras barn. Men plötsligt förändras allt. Julia och André inser att de har starka känslor för varandra och tvingas ställa sig frågan om de är villiga att offra allt för kärleken.

Julia söker hjälp av sin äldre kusin Sophie, som vi alla lärde känna iStjärnor utan svindel. Samtidigt måste Julia bestämma sig för om hon är villig att göra samma sak som Sophie när hon tjugofem år tidigare trotsade alla normer och konventioner för att leva helt på sina egna villkor.

Louise Boije af Gennäs har än en gång skrivit en drabbande relationsroman som ställer kärleken i centrum. Är det alltid den romantiska kärleken som ska ha företräde i våra liv? Ska man följa sitt hjärta till varje pris, även när man riskerar att ödelägga så mycket för människor man älskar? Är det ens möjligt att låta bli?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Stjärnfall. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En upplevelse!
  -, 9 november 2022

  Som af Gennäs tidigare böcker ger den här så mycket! Många tankar om livet, kärleken, vänskapen i och mellan olika generationer. En fantastisk bok som gör att jag känner mig lite tom nu när den är slut!

 2. Mitt livs novell på Östermalm!
  -, 27 oktober 2022

  Vem skrev egentligen den första boken? Ytligt, tjatigt och intetsägande.

 3. Trevlig bok om familjeliv
  -, 8 oktober 2022

  Ger en del igenkänning och skratt. Kanske lätt ångest med. Men den är väl tillrättalagd och för lååång. Hur många champagneflaskor har öppnats under de 26 timmarna som boken tar i anspråk? Bra inläst.
  Lyssnade nyligen på Stjärnor utan svindel - och den var mer skarp, rapp och oförutsägbar. Så blev lite besviken över denna.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Louise Boije Af Gennäs