Oskuldens lag (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (398.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mickey HAller (del 6)
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2021-04-08
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Patrik Hammarsten
ISBN
9789113114507
Oskuldens lag (ljudbok)

Oskuldens lag Ljudbok

(74 röster)  |  Läs 5 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-04-08

Styckköp

152

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Försvarsadvokaten Mickey Haller stoppas av Los Angeles-polisen. De hittar ett lik i hans baklucka, en av hans egna klienter, och Haller anklagas för mord. Han kan inte betala de fem miljoner i borgen som en hämndlysten domare kräver av honom, så han blir kvar i häktet.

Haller beslutar sig för att sköta sitt eget försvar, något han tvingas göra från fängelsecellen. Samtidigt måste han konstant se sig om över axeln, för som anställd vid domstolen är han ett tacksamt mål.

Haller vet att någon försöker sätta dit honom. Med hjälp av ett team han litar på, där Harry Bosch ingår, måste han ta reda på vem som vill förstöra hans liv och varför. Sedan måste han ställa sig framför en jury och bevisa att han är oskyldig.

Michael Connelly skruvar upp spänningen till max i denna förstklassiga rättsthriller, och visar återigen varför han är den främsta krimförfattaren i världen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Oskuldens lag. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Riktigt bra bok som binder en
  Marcus, 30 oktober 2021

  Har inte hunnit läsa ut boken men den är riktigt bra .
  Man kommer in i den direkt & släpper den gärna .
  Mycket tjuv & rackarspel i den

 2. Seg
  -, 29 september 2021

  Väldigt stor andel tillbringas i rättssalen. Många ¿Ers nåd¿ blir det. Tyvärr tycker jag att uppläsaren är mycket enformig.

 3. Spännade
  -, 23 maj 2021

  Spännade och bra handling, jag läser gärna böcker med mycket detaljer, det gick inte att gissa sig till hur slutet skulle bli.

 4. Enastående!
  -, 27 april 2021

  Som rubriken, enastående. Man längtar omedelbart efter nästa ljudbok. Suverän story, fängslande, spännande och gör sig verkligen förtjänt av ett slitet ord BLADVÄNDARE! Sedan är Magnus Roosman i en klass för sig som uppläsare, ingen kan mäta sig med honom. Han är transparant, han är karaktärerna i Michael Connellys suveräna böcker!!

 5. En av Connellys bästa!
  Kai Schirmer, 16 april 2021

  Den här boken om Förvarsadvokaten Michael Haller är den hittils bästa som skrivits av Michael Connelly. Spännande, jättebra dialoger, och en underbar story! Rekommenderas!

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Michael Connelly