Till männen som köpte min kropp (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (122.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Pierina Rizzo
Utgivningsdatum
2021-01-12
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113114538
Till männen som köpte min kropp (ljudbok)

Till männen som köpte min kropp Ljudbok

(11 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-01-12

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Ni som betalar för andra människors kroppar finns överallt. Ni är någons pappa, farfar, bror, kusin, bästa kompis, chef eller kollega."

Louise Amcoff var 14 år när hon sålde sin kropp för första gången. Hon ville skada sig själv så mycket som möjligt, inget annat kände hon att hon var värd. Bekräftelsen när okända män ville betala för henne var flyktig, men spåren av deras övergrepp lämnade verkliga skador överallt i henne. Och gav upphov till allt större självförakt.

Det här är en skakande berättelse om prostitution, ångest och självskadebeteende. Det handlar om en ganska vanlig men ändå ovanlig tonåring i Hälsingland. En flicka som älskar hästar, flyr från institutioner och säljer sig på lunchrasten. Det handlar också om alla dessa män som anser sig ha rätten att köpa andra människors kroppar. Mängder av 25-åringar, småbarnspappor och farbröder; i förråd, bakom förskolor, i villan när familjen är iväg på sitt.

Till männen som köpte min kropp är en brännande aktuell och gripande självbiografi av Louise Amcoff, berättad för journalisten och kriminologistudenten Tove Sahlin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Till männen som köpte min kropp. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fängslande
    -, 14 november 2021

    Jag tycker att beskriver ett varför, på ett bra sätt

Visa alla 1 recensioner