Hela livet : en läkares erfarenheter om hälsa, forskning och vardagens utmaningar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2021-08-18
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form)
Dimensioner
216 x 141 x 19 mm
Vikt
354 g
SAB
Vna
ISBN
9789113115481
Hela livet : en läkares erfarenheter om hälsa, forskning och vardagens utmaningar (inbunden)

Hela livet : en läkares erfarenheter om hälsa, forskning och vardagens utmaningar

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2021-08-18
199
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Det var i baksätet på en taxi i New York som läkaren Anders Rosengren insåg vad som var fel. Han hade blivit inbjuden att tillsammans med världsledande forskare tala om mat, stress och motion. Men trots alla svar från forskningen var det som om den viktiga frågan saknades: vad är det vi vill uppnå med alla hälsoråd? Den frågan blev starten på utvecklingen av ett nytt koncept för att nå hälsa som skulle väcka genklang över hela världen.

Följ med på en hisnande resa där de stora livsfrågorna vävs samman med små konkreta tips som gör det lättare att hantera vardagen. Du får utforska hur stress och motion påverkar varandra, hur dygnsrytmen kopplas till åldrande, hur din syn på tillvaron i stort färgar dina matvanor.

Konceptet har visats förbättra människors hälsa i stora studier. Det används av tiotusentals personer via det digitala Livsstilsverktyget och beskrivs nu också på ett personligt och berättande sätt i bokform.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hela livet : en läkares erfarenheter om hälsa, forskning och vardagens utmaningar
  2. +
  3. Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmuskler som laddar dig med energi, ger livsglädje och en airbag mot stress

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmus... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hela livet : en läkares erfarenheter om hälsa, forskning och vardagens utmaningar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Mycket givande läsning som ger mersmak
    Hans Carlsson, 9 september 2021

    Ger en ökad förståelse för det digitala verktyget. Man kommer till nya insikter inte bara om diabetes och behandling utan kan också tillämpa samma tänkesätt på andra situationer.

Visa alla 1 recensioner