Nuckans hjärtespalt (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-01-27
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113116334

Nuckans hjärtespalt E-bok

(6 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-01-27

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Jag har stulit era frågor. Förlåt. Men det var det enda sättet att börja reparera de skador som tystnaden har åsamkat oss."

När Nuckan går in i rollen som hjärtespaltsrådgivare tar hon sig an läsarnas frågor ur en helt annorlunda vinkel än vanliga relationsspalter. Nuckan vill helt enkelt föra andra samtal om kärlek, makt och relationer än de som ryms i vår tids ideal om romantisk tvåsamhet. För hur kan en samlevnadsform, som gör så många så olyckliga och begränsade, betraktas som ett tecken på normalitet? Här behövs en nucka för att reda ut begreppen.

Malin Lindroth fick ett enormt genomslag med Nuckan, och i sin nya bok prövar hon nuckblicken i praktiken. Nuckans hjärtespalt är en bok som tar frågor om kärlek och ensamhet på största allvar, men den är också full av humor. Den är radikalare än vanliga relationsspalter, men också mer innerlig. Kort sagt: Nuckan är tillbaka.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nuckans hjärtespalt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bitterhet
    AnnaKanna, 6 maj 2022

    Boken är välskriven och har ett bra språk. Varje "spalt" är som en egen novell.
    Däremot blir Nuckans bitterhet alldeles för tjatig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Malin Lindroth