Självhushållning i praktiken (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
253
Utgivningsdatum
2021-08-27
Upplaga
2
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Qvist, Pernilla (form) / Rodas, Patricia (foto)
Illustratör/Fotograf
Lovisa Lesse
Dimensioner
266 x 199 x 28 mm
Vikt
1099 g
SAB
Qd
ISBN
9789113116853
Självhushållning i praktiken (inbunden)

Självhushållning i praktiken

Inbunden Svenska, 2021-08-27
276
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Det är många som drömmer om ett mer självhushållande och naturnära liv, och som i pandemins spår ser praktiska möjligheter att förändra tillvaron. Det här är en inspirerande och kunskapsspäckad grundbok för såväl etablerade självhushållare som för den som fortfarande drömmer vid köksbordet hemma i stan.

Här får läsaren följa med Maria Österåker och hennes familj i deras vardag på en liten gård. Hon målar upp en realistisk bild över vad som är viktigt att tänka på, hur man prioriterar och vad som ger bäst resultat. Hon börjar med förutsättningarna - bor du på en gård kanske du kan bereda en rejäl bit mark för odling och djurhållning, bor du i stan kan du börja småskaligt med groddning, kompostering och tillverkning av egna, miljövänliga hushållsprodukter. I den här reviderade nyutgåvan kan man bland annat lära sig mer om bokashi och biokol, och hur man bygger ett riktigt smart utedass.

Maria Österåker delar frikostigt med sig av misslyckanden, hårt förvärvade erfarenheter och triumfatoriska ögonblick då familjen har nått nästa mål i strävan att leva mer på mindre.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Självhushållning i praktiken
  2. +
  3. Självhushållning : en handbok för realister och drömmare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Självhushållning : en handbok för realister och... av John Seymour (inbunden).

Köp båda 2 för 682 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »