Mörkare än midnatt (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Ballard & Bosch (del 4)
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2022-03-31
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Patrik Hammarsten
ISBN
9789113120102

Mörkare än midnatt E-bok

(14 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-03-31

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En mördare slår till på nyårsafton och Renée Ballard och Harry Bosch slår sig samman för att lösa fallet.

Kaos råder i Hollywood under nedräkningen till tolvslaget. Renée Ballard har nattskiftet på LAPD och väntar ut det traditionsenliga kulregnet, då hundratals nyårsfirare riktar upp sina vapen mot himlen och trycker av. Bara minuter efter midnatt blir Ballard kallad till en brottsplats. En man har dödats av ett skott, mitt i en folksamling.

Ballard förstår snabbt att kulan inte kan ha kommit från himlen, och att dådet tycks hänga ihop med ett annat olöst mord - ett fall som Harry Bosch en gång i tiden utredde. Samtidigt jagar Ballard ett gäng som kallar sig Midnattsmännen. De har brutalt våldtagit ett antal kvinnor utan att lämna några spår efter sig.

Fast besluten att lösa båda fallen tar Ballard hjälp av Harry Bosch. Samtidigt som de två inspektörerna tillsammans försöker ta reda på hur trådar i nya och gamla fall korsar varandra, måste de ständigt se sig om över axeln. Gärningsmännen de jagar är beredda att döda för att skydda sina hemligheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mörkare än midnatt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kanoners igen
    -, 15 juni 2022

    Som alltid behåller han greppet hela vägen. Läser mycket och på gamla dar faktiskt slutar att läsa innan slutet om jag tröttnar. Har inte hänt med Connelly.

  2. Den här vill man inte missa heller
    - (Skellefteå), 13 april 2022

    Som alltid är det bra när Ballard och Bosch är i farten. Enda anledningen till att inte ge högsta betyg är att Michael har skrivit ännu bättre Bosch-deckare.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Michael Connelly