Cirkusprinsessan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Greta Leikler (del 1)
Utgivningsdatum
2022-08-15
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113120126

Cirkusprinsessan E-bok

(6 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-08-15

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den framgångsrike affärsmannen Fredrik Wallin hittas mördad i sin villa på Järkholmen utanför Göteborg. Med spänning följer hela Sverige rättegången, där hans flickvän Greta Leikler - i medierna även känd som Cirkusprinsessan - döms för mordet.

Två år senare får polisinspektör Björn Carlsson ett samtal som han minst av allt har väntat sig: Greta Leikler, kvinnan han var med och satte dit, har rymt från fängelset. Björn är övertygad om att Greta är skyldig, även om hon själv hävdar motsatsen, och han tänker göra allt som krävs för att få fast henne igen.

Cirkusen är det enda stället på jorden där Greta Leikler har kunnat kontrollera rastlösheten, ångesten och mörkret hon har inom sig. Hon har tränat sig själv till att flyga högre, kasta hårdare och göra fler volter. Adrenalinkickarna har varit hennes tjack, men nu jagar hon efter något annat. Hämnd.

Cirkusprinsessan är första delen i en ny nervkittlande spänningsserie av Kamilla Oresvärd, om den oberäkneliga och egensinniga Greta Leikler.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Cirkusprinsessan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 31 januari 2023

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Cirkusprinsessan, är författaren Kamilla Oresvärds åttonde bok. Hon har skrivit två deckarserier tidigare, Segerserien med tre böcker i, och Vargönserien med fyra böcker i. Jag har inte läst någon av dom sju böckerna. Den här boken, Cirkusprinsessan, kom ut i mitten av 2022 och är den första boken i en ny planerad bokserie, Greta Leikler-serien. Och den serien ska jag absolut följa, för jag tyckte mycket om den här boken. Spännande, välskriven, bra k... Läs hela recensionen

  2. Bladvändare
    @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 10 september 2022

    En riktig bladvändare med spänning. Jag har läst alla Kamillas böcker. För mig är hon en okrönt deckardrottning. En bra story och fina karaktärer.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kamilla Oresvärd