Arabella (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (358.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sidensystrar (del 1)
Inläsare
Gabriella Boris
Utgivningsdatum
2022-03-10
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Emil Johansson
ISBN
9789113120454
Arabella (ljudbok)

Arabella Ljudbok

(12 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-03-10

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Stockholm 1815. Den unga änkan Arabella återvänder till Stockholm när hennes make gått bort. Efter många år av ensamhet och isolering är hon redo att få kasta sig ut i Stockholms dekadenta societetsliv.

Men väl framme blir inget som hon tänkt sig. Det visar sig att arvet hon väntar inte existerar och istället för ett liv i lyx, riskerar hon att stå helt utblottad.

När det kommer fram att hennes make var inblandad i mystiska affärer, och att hans död kanske inte var av naturliga orsaker, står det plötsligt klart att även Arabellas liv kan vara i fara.

En tjusig brittisk hertig fattar tycke för Arabella och erbjuder sitt beskydd. Ett gott parti på alla sätt. Men Arabellas hjärta klappar redan för en annan. Lakejen Jonathan som alltid funnits vid hennes sida.

Med samtidssystern Jane Austens Stolthet och fördom som sin följeslagare måste hon försöka ta reda på vad hennes man är inblandad i. Och hon måste välja om hon ska vara förnuftig, eller om hon ska våga följa sitt hjärta.

Arabella är en medryckande och modern romance med ett öga för historiska detaljer. Den första delen i serien Sidensystrar som utspelas i den nordiska societeten under 1800-talets början.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sara Medberg