Sista bilden (ljudbok) NY
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (332.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
cold case (del 4)
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2023-08-31
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113120478
Sista bilden (ljudbok)

Sista bilden Ljudbok

(19 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-08-31

Styckköp

125

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En ung kvinna försvinner spårlöst när hon är på väg hem från en utekväll i Köpenhamn. Sex år senare dyker ett foto av henne upp på nätet. Hon sitter i en okänd bil, med rufsigt hår och stressad blick. Kort därpå läggs en ny bild ut, denna gång på en kvinna som varit försvunnen i sjutton år. Deras öden vävs oväntat samman med en känd skådespelerskas flytt till Österlen.

Tess Hjalmarsson, chef för Skånes Cold Casegrupp, har tvingats bort från sin tjänst på grund av ett misstag. Men när profileraren Carsten Morris ber om hennes hjälp kastas hon in i den dramatiska utredningen kring bilderna och de försvunna kvinnorna.

Tina Frennstedt vann Crimetime Award för bästa debut med den första boken i sin populära Cold Case-serie. I Sista bilden tar hon dig med på en pulshöjande resa fylld av överraskande vändningar. Inspirerad av verkliga fall levererar hon nervkittlande spänning med enastående driv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sista bilden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ruggig tjäder
    - (Ystad), 17 september 2023

    Bra uppläsning bra slut

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tina Frennstedt