Hela livet : en läkares erfarenheter om hälsa, forskning och vardagens utmaningar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (182.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Stina Ekblad
Utgivningsdatum
2022-01-17
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113121215
Hela livet : en läkares erfarenheter om hälsa, forskning och vardagens utmaningar (ljudbok)

Hela livet : en läkares erfarenheter om hälsa, forskning och vardagens utmaningar Ljudbok

(12 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-01-17

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det var i baksätet på en taxi i New York som läkaren Anders Rosengren insåg vad som var fel. Han hade blivit inbjuden att tillsammans med världsledande forskare tala om mat, stress och motion. Men trots alla svar från forskningen var det som om den viktiga frågan saknades: vad är det vi vill uppnå med alla hälsoråd? Den frågan blev starten på utvecklingen av ett nytt koncept för att nå hälsa som skulle väcka genklang över hela världen.

Följ med på en hisnande resa där de stora livsfrågorna vävs samman med små konkreta tips som gör det lättare att hantera vardagen. Du får utforska hur stress och motion påverkar varandra, hur dygnsrytmen kopplas till åldrande, hur din syn på tillvaron i stort färgar dina matvanor.

Konceptet har visats förbättra människors hälsa i stora studier. Det används av tiotusentals personer via det digitala Livsstilsverktyget och beskrivs nu också på ett personligt och berättande sätt i bokform.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Hela livet : en läkares erfarenheter om hälsa, forskning och vardagens utmaningar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant
  -, 26 februari 2022

  Många bra funderingar att grubbla över.

 2. Hälsobibel
  -, 19 februari 2022

  Ordet hälsobibel är kanske lite överanvänt, men jag vill ge denna bok till mina tre vuxna barn, till mina väninnor i klimakteriet, till min man och alla andra män, till vänner med fysiska, mentala och själsliga utmaningar, ja, till alla. Inspirerande och lätt att ta till sig. Ljudboken är dessutom en fröjd att lyssna till!

 3. Denna bok var mycket intressant och välskriven. Råd...
  -, 4 februari 2022

  Denna bok var mycket intressant och välskriven. Råd att ta till sig eller bara låta sig till viss del vägledas av. Det känns som ett privilegium att få ta det av Anders tankar.

Visa alla 3 recensioner