Där du en gång gick (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (439.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Charlotta Jonsson
Utgivningsdatum
2022-06-30
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113121666
Där du en gång gick (ljudbok)

Där du en gång gick Ljudbok

(6 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-06-30

Styckköp

148

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hur mycket känslor ryms egentligen mellan fyra väggar, vad döljer sig bakom låsta dörrar och vad händer när man får nyckeln till svaren? Där du en gång gickär en vacker, varm och rolig relationsroman av Marcus Jarl, vinnare av Årets feelgood 2021.

Bella Friberg är trött på sitt liv hemma i Linköping. På jobbet, staden och människorna i den. Men kanske främst på sig själv. När hon får ett efterlängtat jobberbjudande i Stockholm kan hon inte tacka nej, trots att hon egentligen inte har modet att ta steget. Inte med tanke på vad som hände förra gången.

Efter en rad visningar och förlorade budgivningar hittar Bella äntligen sin drömlägenhet. Och med den sin drömkille, säljaren Niklas. Men den romantiska tillfälligheten blir snart ett emotionellt frågetecken när deras relation växer sig allt starkare. Är det hennes nya lägenhet eller hans gamla? Vill han ha henne eller bara sitt gamla liv tillbaka?

När Bella får reda på sanningen om varför Niklas behövde sälja lägenheten tvingas hon brottas med hans förflutna samtidigt som hon inser att hon för första gången måste börja acceptera sitt eget.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marcus Jarl

  • Dina färger var blå

    Marcus Jarl

    Lina Råman jobbar som sjuksköterska på neonatalen. Hennes liv är fullt av adrenalinpumpande förlossningar, kuvöser, långa nattpass och krisande föräldrar. Hon brottas med sin egen barnlängtan, samtidigt som hon vet att hennes man Samuel inte vill ...

  • Tusen bitar

    Marcus Jarl

    Det här är en berättelse om kärlek - men också om hat. Om kärlek mellan två män och om människorna som hatar den kärleken kraftfullt. Och om vad som händer när deras vägar kolliderar. Nils och Benke kämpar för att kunna leva tillsammans på samma v...