Soluppgång över strandpromenaden (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (362.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Lilla bageriet (del 4)
Inläsare
Irene Lindh
Utgivningsdatum
2022-05-19
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Birgitta Karlström
ISBN
9789113122762

Soluppgång över strandpromenaden Ljudbok

(65 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-05-19

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Jenny Colgan är tillbaka, och den här gången återvänder hon till den älskade serien om det lilla bageriet på strandpromenaden. Äntligen får vi återse Cornwall, många bekanta ansikten och såklart den charmiga lunnefågeln Neil!

Marisa Rosso kan inte förstå hur andra kan gå vidare med sina liv så snabbt, när hon fortfarande kämpar med sorgen efter hennes älskade morfar. Att förlora en morförälder borde ju vara det mest naturliga i världen, så varför tar hon det så hårt?

Hon tar sin tillflykt till den lilla tidvattenön Mount Polbearne, vid foten av Cornwall. Hon behöver vara ifred och tänker enbart ägna sig åt jobbet som registrator. Samtidigt som hon hanterar andras födslar, bröllop och dödsfall, isolerar hon sig allt mer från andra.

Men att bli lämnad i fred visar sig inte helt lätt. Det ständiga plinkandet från hennes granne, en rysk pianolärare, tränger igenom väggen. Hon lyckas inte heller undkomma öbornas ihärdiga arbete med att försöka rädda det lokala bageriet från att slå igen. Kan den livliga gemenskapen i det lilla samhället, hjälpa Marissa att hitta tillbaka till glädjen, där på den lilla ön vid världens ände?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Soluppgång över strandpromenaden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Gemytlig feelgood
  -, 3 november 2023

  En bra feelgood roman med som är både gemytlig och ger en trevlig känsla av att det ordnar sig till sist.

  Perfekt att städa till.

 2. Härlig bok
  -, 15 december 2022

  Älskade boken.

 3. Mysig
  -, 31 juli 2022

  Mysig bok med fina karaktärer

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jenny Colgan