Känn ditt barn : lyhört föräldraskap för nyblivna familjer (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (14.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-10-21
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113123417
Känn ditt barn : lyhört föräldraskap för nyblivna familjer (e-bok)

Känn ditt barn : lyhört föräldraskap för nyblivna familjer E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2022-10-21

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En modern och varm föräldrabok som riktar sig till blivande och nyblivna föräldrar och lyfter allt man behöver veta de två första åren av barnets liv.

Boken är skriven med värme och respekt för både föräldrar och barn och vilar på vetenskapligt förankrad kunskap utifrån fält som psykologi, evolutionsbiologi, antropologi, neuropsykiatri och sociologi.

Författarna går ifrån den klassiska föräldrarådgivningen som av många föräldrar upplevs som hierarkisk och som ofta leder till känslor av osäkerhet och misslyckande. De vill i stället föra fram ett synsätt där det inte finns ett rätt sätt att vara förälder på och att varje familj bör hitta sin egen väg.

Samtidigt visar de vägar in till ett lyhört föräldraskap där respekten för det lilla barnet värderas högt. Boken berör områden som anknytning, matning, gråt, sömn, bärande och familjens samspel. Boken erbjuder hjälp och stöd till de föräldrar som vill veta mer och är öppna för nyanseringar av etablerade normer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Vilda barn

    Maria Borda

    Vilda barn är berättelsen om föräldracoachen Maria Bordas egen resa som förälder. Det är en inspirerande samling texter om livet med barn, amning och närhet utifrån såväl vetenskapliga som personliga perspektiv. Texterna är till största del hämtad...