En julsaga i Stowford (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (297.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sofia Berntson
Utgivningsdatum
2022-10-24
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Maria Nääs
ISBN
9789113124834

En julsaga i Stowford Ljudbok

(34 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-10-24

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Nora och hennes man, Simon, har drivit den vackra bokhandeln med ekbjälkar i sin lilla brittiska by i trettio år. Men tiderna är tuffa och butiken hotas av stängning - kommer den här julen att bli deras sista? När en äldre man besöker butiken och köper en present till sitt sjuka barnbarn, ger det Nora en idé. Hon och Simon ska skicka ut böcker till de som känner sig ensamma i jul. Kanske kan de inte rädda sin bokhandel, men de får åtminstone en sista chans att genom kärleken till böcker sprida glädje till andra.

Efter att ha samlat in nomineringar online levererar Nora och Simon böcker till sex invånare i byn som behöver lite uppmuntran. Samtidigt som staden förbereder sig för en vit jul börjar böckerna ge mottagarna hopp, en efter en. Men med bokhandelns framtid fortfarande hotad kommer Nora och Simon att behöva ett julmirakel - eller kanske lite hjälp från människorna vars liv de har berört - för att hitta sitt eget lyckliga slut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av En julsaga i Stowford. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Julmys
  Häxan skurtant, 29 november 2023

  En riktigt mysig julbok.

 2. Mysig
  -, 21 oktober 2023

  Mysig och fin berättelse som utspelar sig i en liten småstad. Perfekt att läsa nu när julen närmar sig.

 3. En feelgood saga.
  -, 20 december 2022

  En feelgood bok med mysfaktor som fångar livsöden och hur människors godhet är en del av små samhällen som lever upp under julens mirakel.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Anne Marie Ryan