Havsgrav (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (538.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Jennifer Sundin (del 3)
Inläsare
Jonas Malmsjö, Sofia Berntson
Utgivningsdatum
2024-03-28
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113126845

Havsgrav Ljudbok

(17 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2024-03-28

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Längst ut i Bohusläns havsband samlas en grupp främlingar för att förändra sina liv. Den karismatiska retreatledaren utlovar rening från skam och skuld. Men till vilket pris? När tillvaron på den karga ön tar en mardrömslik vändning är det omöjligt att veta vem som är vän och vem som är fiende.

I en annan del av skärgården kämpar journalisten Jennifer Sundin mot sina egna demoner. När en ung kvinna hittas död i vattnet dras hon in i fallet. Kvinnans förflutna visar sig innehålla både våld och mörka hemligheter.

Efter att en man lämnats att dö, fastsurrad på grunt vatten med skärsår över hela kroppen, slår sig Jennifer samman med fotografen Petter och polisen Strömberg. De inser att de jagar en mördare med smak för det grymma och spektakulära - alltid med en koppling till havet.

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Havsgrav. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lite lång, sekter skall man undvika.
    -, 21 april 2024

    Bra, läst de tre böckerna löpande, gillar serien och uppläsarna.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jeanette Bergenstav