Tyst som muren (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (317.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Konrad (del 4)
Inläsare
Duncan Green
Utgivningsdatum
2023-06-08
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Ingela Jansson
ISBN
9789113128719

Tyst som muren Ljudbok

(17 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2023-06-08

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ett märkligt fynd hittas, mitt i Reykjavík, ett mänskligt skelett hittas i en källarvägg. Någon murades in här för decennier sedan och glömdes sedan av världen. Kriminalpolisen i Reykjavík startar en utredning, men ingen anmälan om försvunnen person passar in. Vem är offret? Vad ligger bakom brottet? Kan gärningsmannen fortfarande hittas?

När den pensionerade kommissarien Konrá engagerar sig i fallet, upptäcker han snart att hans forna kollegor blockerar honom från all information. De har fattat misstankar om att han har undanhållit viktig information under tidigare utredningar, kanske för att dölja spår som leder till hans egen familj, och mordet på hans far.

Konrá fortsätter efterforskningarna under radarn, men inser snart att han befinner sig i fara. Hade det kanske varit bättre att låta det förflutna vila?

Tyst som muren är den fjärde delen om den pensionerade kriminalpolisen Konrá , en spännande kriminalroman om familjevåld, utsatthet, offer och oskuld, där kalla fall alltid dyker upp igen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Arnaldur Indridason