En snöängel till jul (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-10-26
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113128788

En snöängel till jul E-bok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-10-26

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vad är en god människa?

Aida ser sig åtminstone inte som en. Idén om att ordna en julfest för ensamma var ju bara ett sätt att slippa ta jobbjouren över jul. Nu finner hon sig i ett virrvarr av planering, med döttrarna som enda vapendragare. När hennes exman på nytt dyker upp i hennes liv börjar hela projektet alltmer likna en fars.

Margit tycker att hon vid sjuttioåtta års ålder har rätt god självkännedom. Ändå överraskar hon sig själv med att besvara en okänd människas nödanrop på Facebook. Men vad gör man inte, när åldern får släkt och bekanta att börja räkna bort en?

Milo är ingen att räkna med. Det har han fått bevisat för sig gång efter annan. Lika bra det, om det hjälper honom att undgå föräldrarnas bråk och skolans krav. Men när han blir skickad hem till en okänd tant för att sätta upp en julgardin, tar hans liv en helt ny riktning.

Julen närmar sig och alla tre är snart involverade i festplanerna. Men när motgångarna staplas på varandra börjar de fundera på om det ändå inte är de själva som behöver julfesten mest?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En snöängel till jul. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk.
    @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 12 december 2023

    En riktigt bra och fängslande bok. Med ett tankeväckande budskap. Jag har läst böcker av Birgitta innan som jag har gillat. Nu skrev hon tillsammans med sina döttrar och jag hoppas att dom fortsätter att skriva tillsammans. Jag vill läsa mer om Aida och gänget

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna