Fjollornas fest (ljudbok) NY
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (121.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jonas Gardell
Utgivningsdatum
2023-09-14
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113129075
Fjollornas fest (ljudbok)

Fjollornas fest Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-09-14
125
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
 • Skickas inom 1-2 vardagar
  229
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  164
Visa alla 2 format & utgåvor
Stadens fjollor skulle minnas natten den 29 juli 1971 för att Club Etoile flyttade till Piperska muren och ställde till med en fest som kom att kallas "Sveriges största fjoll-party".

Taxi efter taxi rullar in och lämnar av dem - Kajsa, Bettan, Rosa, Nana, Jeanette, Frances och de andra fjollorna - de som i vanliga fall föraktas till och med av andra homosexuella. För en enda natt äger de världen.

Samtidigt någonstans i en förort vaknar en liten pojke och stiger fram till fönstret och tittar ut åt det håll som staden ligger. Det är som han hör ett skratt. Som om något borta i staden lockar honom till sig.

Fjollornas fest är en bitchig, smärtsam, rolig, mörk och filmisk berättelse om fjollorna - då som nu bland de mest utsatta av alla.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fjollornas fest. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Riktigt dåligt
  Richard Hedström, 28 september 2023

  Jonas har gjort det igen - släppt en publikfriande, usel roman. Att jag ger den en tvåa beror på att det semidokumentära hade kunnat bli intressant.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jonas Gardell