Vägen till frihet (ljudbok) NY
På topplistor
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (393.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mickey HAller (del 7)
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2024-02-15
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Patrik Hammarsten
ISBN
9789113132310

Vägen till frihet Ljudbok

(97 röster)  |  Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2024-02-15

Styckköp

175

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Försvarsadvokaten Mickey Haller är tillbaka och nu riktar han in sig på hopplösa fall, sådana som inte har någon större chans att vinna. Han går med på att företräda en kvinna som är dömd för att ha mördat sin make som var polis. Trots att hon fälldes för brottet fyra år tidigare fortsätter hon att hävda sin oskuld. Haller bestämmer sig för att anlita sin halvbror, den pensionerade polisen Harry Bosch, för att utreda fallet.

Bosch vet att de flesta poliser är angelägna om att snabbt lösa fall där deras kollegor har blivit utsatta, men han upptäcker snart att det är något som inte stämmer här. Vägen till rättvisa visar sig bli både lång och snårig. Det finns många som inte vill att fallet öppnas på nytt och de är redo att göra vad som helst för att stoppa Mickey Haller och Harry Bosch från att avslöja sanningen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Vägen till frihet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Topp
  -, 5 mars 2024

  Som vanligt en bra bok av Connelly

 2. Brilliant som alltid!!!
  -, 28 februari 2024

  Det finns ingen som kan skriva som Michael Connelly! Storyn, karaktärerna, dialogerna och spänningen är enastående, väntar på nästa bok. Magnus Roosman är pricken över i, han den bästa uppläsaren alla kategorier, helt enkelt lysande!

 3. Den bästa jag läst av Michaels böcker
  -, 26 februari 2024

  Som sagt jag har läst 21 st av hans böcker och denna var helt otrolig. BRA

 4. Intressant och bladvändare
  -, 26 februari 2024

  I mitt tycke en bok som skildrar på ett bra och enkelt sätt hur det kan se ut i en mordutredning och i en Domstol. Intressant till sista raden. Rekommenderar

 5. Lång men välskriven
  -, 24 februari 2024

  Persongalleriet verkar bekant om man följt tv-serierna. Förmodligen har författaren personlig erfarenhet av det amerikanska rättsväsendet eller så har han gjort ett väldigt gediget grundarbete i att utröna hur saker och ting kan utveckla sig under en rättegång. Läsvärd!

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Michael Connelly