När allt är över (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Olivia Oldenheim (del 1)
Utgivningsdatum
2024-01-05
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113133027

När allt är över E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2024-01-05

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Jennifer har flytt från sin våldsamma exman och lever gömd med dottern Alice. En morgon hittas Alice ensam i sovrummet. I lägenheten finns blodspår men Jennifer är spårlöst försvunnen. Exmaken verkar ha lyckats med det han så länge hotat Jennifer med, att döda henne och röja undan kroppen.

Åklagaren Richard Bielke och hans assistent Olivia Oldenheim leder utredningen och i början ligger all fokus på exmaken. Men när bevisen inte håller tillräcklig tyngd, och Jennifers kropp inte hittas, väcks den svindlande insikten hos Olivia att förövaren kanske kommer slippa undan. Hon vägrar acceptera det, och kommer farligt nära gränsen för vad hon i lagens namn tillåts göra.

När allt är över är den första delen i en ny, högklassig spänningsserie för alla som älskar Katarina Wennstams och Malin Persson Giolitos romaner. Huvudperson är Olivia Oldenheim, skarpast på åklagarkammaren och skoningslös i de strider hon väljer, men ofta underskattad på grund av sitt fysiska handikapp.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av När allt är över. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 15 januari 2024

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Som jag har förstått det, så är det här författaren Charlotte Al-Khalilis tredje bok, men det är den första boken som jag har läst av henne. Boken är den första delen i en planerad spänningsserie, med Olivia Oldenheim, som jobbar på åklagarmyndigheten och är rullstolsburen, i huvudrollen. Jag kommer nog att följa denna bokserie, för jag tyckte att den här boken var riktigt bra, och jag gillade den lite annorlunda huvudpersonen. Boken handlar om ett viktigt och aktu... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Charlotte Al-Khalili