Tid för Lisbeth (ljudbok) NY
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (355.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Marie Richardson
Utgivningsdatum
2024-04-30
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113133836

Tid för Lisbeth Ljudbok

(89 röster)  |   Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2024-04-30

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Underhållande med mörk botten."

Allers

"Det är en rolig, dråplig och samtidigt allvarlig historia vi får ta del av ... Det känns som om man får nya vänner därute i det lilla samhället och man vill bara läsa vidare."

BTJ

När Lisbeths man plötsligt lämnar henne efter 40 års äktenskap, släpps en ilska lös hos Lisbeth. En ilska som inte klarar av möblerade rum. Hon lämnar deras gemensamma lägenhet och flyttar till en stuga i skogen. Hon behöver nollställa sig själv. Vara ifred. Men döttrarna har inget tålamod med hennes självförverkligande. Har hon blivit galen?

Med nya människor och insikter i sin närhet, ser Lisbeth klarare än någonsin. Vad betyder det egentligen att åldras med värdighet? Varför ska kvinnor leva under den omöjliga pressen att se yngre ut än de är?

För att inte tala om det livslånga moderskapet. Får en kvinna någonsin ta timeout från sin roll som mamma och sätta sitt eget mående främst? Knappast. Men Lisbeth försöker. Hennes döttrar är trots allt över 30 båda två. Hon vill ju inte säga upp sig för alltid. Bara ta en paus för att bli hel och förhoppningsvis komma ut på andra sidan lite mer som sig själv. Som Lisbeth.

Tid för Lisbeth är en ärlig och underhållande debutroman om en sextiotreårig kvinnas möjligheter att få existera precis som hon är.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Tid för Lisbeth. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra bok.
  -, 7 juni 2024

  Jag tyckte mycket om boken! Längtar till nästa bok i serien

 2. Helt underbar!
  -, 3 juni 2024

  En helt underbar bok. Ville inte att den skulle ta slut!

 3. Underhållande
  Lollo, 12 maj 2024

  Fint berättande, välarbetade karaktärer och intresseväckande handling. Uppläsaren, Marie Rickardsson, höjer som vanligt upplevelsen.

 4. Helt fantastiskt!
  -, 10 maj 2024

  En otroligt gripande och välskriven bok som sticker ut bland mängden böcker som kommer idag. Djup, glad och rörande, allt på en gång. I jämförelse med "Brittmarie". Hoppas det kommer fler.

 5. Igenkännande
  - (Ystad), 7 maj 2024

  Och med lite härliga beslut!

Visa alla 5 recensioner