Korsstygn på nytt (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2007-09-01
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
Dimensioner
175 x 175 x 12 mm
Vikt
300 g
SAB
Qccadd
ISBN
9789127026391
Korsstygn på nytt (inbunden)

Korsstygn på nytt

Inbunden, Svenska, 2007-09-01

Slutsåld

Korsstygn på nytt är en humoristisk hyllning till korsstygnet, en av våra mest traditionsfyllda broderitekniker. Men här har de traditionella budskapen från gamla bonader bytts ut mot moderna visdomsord och roliga vardagsuttryck. Boken innehåller ett 30-tal mönster att brodera varhelst du har lust på kudden, kostymen, jeansjackan, bordstabletter, dukar, tavlor och grytlappar.

Pröva till exempel att brodera frasen din mamma jobbar inte här på köksförklädet, ett tänka på refrängen på kaffeduken eller varför inte göra en vändbar tavla att hänga på arbetsplatsen med texten jag hatar jobbet på ena sidan och jag älskar jobbet på den andra.

Boken ger också anvisningar om hur du broderar korsstygn samt tips och idéer om hur du kan skapa dina egna korsstygnsmönster.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annika Huett

  • Swedish Details Gardens

    Annika Huett, Ulf Huett Nilsson

    »Personligt operfekta trädgårdar som fångar en del av den svenska folksjälen« BOOKS&DREAMS En annorlunda trädgårdsbok och en inspirerande resa genom Sverige - det är vad denna bok tar oss med på. En trädgård består ju inte enbart av gräsmatta, väx...