Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
270
Utgivningsdatum
2007-10-01
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
Översättare
Johan Nilsson
Originaltitel
Mating in captivity
Dimensioner
216 x 142 x 22 mm
Vikt
420 g
SAB
Vnd
ISBN
9789127026988
Vill ha dig : att hålla lusten levande i långa förhållanden (inbunden)

Vill ha dig : att hålla lusten levande i långa förhållanden

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2007-10-01

Slutsåld

Esther Perel skriver om det som tycks vara ett av vår tids vanligaste relationsproblem: sex. Eller snarare: bristen på sex.

Bokens fallbeskrivningar och resonemangen kring dem visar olika förhållanden - gamla, unga, homo- och heteropar, gifta, sambor, par med eller utan barn där paret av olika anledningar inte längre har sex med varandra. De vill fortsätta sitt liv tillsammans, de vill inte göra slut och gå vidare med någon annan partner. Det de vill är att återupptäcka lusten till varandra.

Det finns inga enkla lösningar och inte heller ett svar som passar alla. Ett återkommande mönster syns dock, nämligen att man i ett parförhållande kan komma varandra för nära, så att den sexuella spänningen försvagas när inga okända sfärer längre finns. Man vet allt om varandra och har inget eget utrymme kvar. Syret tar slut, sexlusten slumrar in.

Genom att belysa detta specifika problem inom parförhållanden och visa olika vägar att hantera det ger författaren olika förslag och möjligheter i denna insiktsfulla och läsvärda bok.

Översättning Johan Nilsson
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Esther Perel