Blom och den andra magentan (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
124
Utgivningsdatum
2002-08-01
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Dimensioner
180 x 110 x 10 mm
Vikt
75 g
SAB
Hc.01,hC
ISBN
9789127074170
Blom och den andra magentan (pocket)

Blom och den andra magentan

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2002-08-01
35
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.

Finns som ljudbok i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Högsommar i det till synes sömniga lilla samhället Väster Våla. Men lugnet är bedrägligt. Professorn tillika nobelpristagaren Molander har mottagit hotfulla vykort och tillkallar sin vän Arne Blom, pensionerad kriminalare, för att be om hjälp. Kan hotelserna möjligen ha något samband med den andra magentan ett av världens mest sällsynta och värdefulla frimärken? Existerar verkligen ett andra exemplar av denna raritet? Och hur och varför skulle det i så fall ha hamnat i en svensk liten avkrok?

Den unge Stubben, ortens särling, kommer att spela en viktig roll i försöken att lösa den andra magentans gåta. På vägen möter han många fascinerande nya gåtor. Med hans hjälp kan Blom till sist återställa ordningen i Väster Våla, och så får även den svage sin stund på jorden, sitt ögonblick av triumf.

I Blom och den andra magentan skriver Lars Gustafsson för första gången för yngre läsare. Men även andra som minns miljön och atmosfären i Sprickorna i muren kommer att uppleva ett kärt återseende i Blom och den andra magentan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Blom och den andra magentan
  2. +
  3. Dekanen : ur Spencer C. Spencers efterlämnade papper : samlade och utgivna av dr Elizabeth Ney, bibliotekarie vid Humanities Research Center, the Universitiy of Texas at Austin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dekanen : ur Spencer C. Spencers efterlämnade p... av Lars Gustafsson (pocket).

Köp båda 2 för 74 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Blom och den andra magentan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. fängslande deckare för vuxna
    Mats H, 6 december 2016

    Det är alltid intressant att befinna sig i Lars Gustafssonland i Västmanland. Här i en underbar liten deckare med en pensionerad kriminalkommisarie och en utstött grabb från bygden. Lite Dürrenmattkänsla.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Blom och den andra magentan