Själens boning (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
212
Utgivningsdatum
1999-06-01
Upplaga
3
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
The seat of the soul
Medarbetare
Grimm, Wilhelm
Dimensioner
208 x 133 x 13 mm
Vikt
310 g
SAB
Dbcl
ISBN
9789127077492
Själens boning (häftad)

Själens boning

Häftad Svenska, 1999-06-01

Slutsåld

Det här är en bok om själen, den inre rymden. När vi blir medvetna om själen vidgas våra sinnen, vi tänker klarare och förstår att det finns något större, en vision bortom den egna personligheten.

Själens boning är en kärleksfull vägledning i konsten att möta livet och att våga lita på sin intuition. Gary Zukav menar att vi befinner oss i en tid av förändring, en förändring som ska leda till en ny tidsålder, a new age. Var och en av oss dras nu på det ena eller andra sättet mot något som är större än oss själva. Det är en växande kraft som i ett större perspektiv utgör nästa steg i vår resa genom evolutionen. Inom oss bär vi på en längtan efter att få röra vid denna kraft, att få kasta av oss det som hindrar vår kontakt med den.

Gary Zukav vill hjälpa läsaren att ta sig igenom denna förändring och erbjuder i denna bok ett fönster genom vilket man kan se vägen. Det är inte den enda vägen, men det är en väg som leder till visdomen och till hjärtat.

Oprah Winfrey rekommenderade boken i ett av sina program i amerikansk tv och sedan dess har intresset för boken ökat även i Sverige.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Själens boning