Spelet : en inträngande analys av raggningsexperternas hemliga sällskap (svart omslag) (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2007-05-01
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
Översättare
Ingela Bergdahl
Illustratör/Fotograf
Bernard Chang
Dimensioner
180 x 110 x 28 mm
Vikt
340 g
SAB
Dogb
ISBN
9789127087958
Spelet : en inträngande analys av raggningsexperternas hemliga sällskap (svart omslag) (pocket)

Spelet : en inträngande analys av raggningsexperternas hemliga sällskap (svart omslag)

(12 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket Svenska, 2007-05-01

Slutsåld

?Detta är en sann historia. Det hände på riktigt. Män kommer att förneka det. Kvinnor kommer att betvivla det. Men jag ger er sanningen här, naken, sårbar och störande verklig. Jag ber om er förlåtelse på förhand. Hata inte spelaren ... hata spelet.?

Neil Strauss, rockkritiker och medförfattare till Mötley Crües, Marilyn Mansons och porrstjärnan Jenna Jamesons skandalbiografier, tröttnade på att vara en AFC (average frustrated chump) och tillbringade två år tillsammans med ett antal män vars enda mål är att bli världens bästa förförare, PUA:s (pick-up artists). På vägen träffade han bl a Tom Cruise, Britney Spears, Paris Hilton och Courtney Love. Resultatet blev Spelet, en reportagebok som kan läsas både som en handbok i hur man får kvinnor på fall och en provocerande berättelse om författarens egen förvandling från groda till prins.

?En enormt underhållande berättelse. Jag älskade varenda sida av den. Och jag kommer aldrig att låta Neil Strauss komma närmare min fru än 15 meter.?
Esquire Magazine

?En förkrossande modig och hänsynslös handbok i förförelse.?
The Observer

Översättning Ingela Bergdahl
Neil Strauss är bosatt i Los Angeles och skriver bl a för Rolling Stone. Han är medförfattare till Mötley Crües The dirt, Jenna Jamesons How to make love like a porn star, och Marilyn Mansons The long hard road out of hell.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Spelet : en inträngande analys av raggningsexperternas hemliga sällskap (svart omslag). Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Strauss
  Arto Kuorilehto, 9 maj 2014

  Jag gillar sättet Neil Strauss har gjort de tidigare böckerna med Mötley crüe och Marilyn Manson samt denna bok. Riktigt bra helt enkelt.

 2. Handbok för players
  Fredrik, 11 februari 2011

  Boken beskriver hur en blyg journalist, en tönt, förvandlas till en stud på krogen. Börjar ganska bra men efter typ halva boken fattar man att det mesta bara är påhittat. Historierna är ibland osannolika och overkliga. De "knep" som lärs ut fungerar endast på en viss typ av tjejer: de som förstår spelets regler och är ute efter sex. Det finns vissa "koder" på krogen som signalerar om man vill ha sex eller inte. Allting går ut på att kunna ragga så många tjejer som möjligt på en kväll. Den är ... Läs hela recensionen

 3. Väldigt bra story!
  dr hej, 24 november 2010

  Det märks att Neil strauss har lätt för att skriva, vilket som gjorde honom till miljonär på den här boken...

  Hur vida hans knep funkar eller inte vet jag faktiskt inte, det är killar som är mer frammåt och vågar mera... Jag har själv läst Mysterys böcker också + en del andra, måste säga att det har gått frammåt med raggningen men om du tror du ska bli bäst bara för du läser denna bok har du helt fel! det krävs massor mera med utbildnings material!

  Men om man kollar på själv... Läs hela recensionen

 4. Raggningsbibel för nördar
  Michelle, Hbg, 10 februari 2010

  Sjukt rolig, lite äcklig, fascinerande och galen bok fylld av kändisar, galna upptåg och vägen från nörd till tjejtjusare. Neil Strauss och hans en gång nördiga vänner raggar upp de snyggaste tjejerna världen över och håller kurser i förförelse.

  Läs den tjejer, jag lovar ni kommer skratta! Och kom ihåg, inget är en slump i spelet...

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Neil Strauss

Bloggat om Spelet : en inträngande analys av raggnin...