Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
118
Utgivningsdatum
2019-04-09
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127096110
Att leva ett liv, inte vinna ett krig (e-bok)

Att leva ett liv, inte vinna ett krig (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-04-09
169
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Acceptans innebär att välja att se och stå ut med både sin inre och yttre verklighet, utan att fly, undvika, förvränga eller döma den ? hur plågsam den än kan vara. Ett accepterande förhållningssätt innebär inte att avstå från att söka förändring i en vår situation, utan att sluta föra krig mot tillvaron och sig själv. En del liknar det med lugnet efter stormen.
Att acceptera är, även om det kan tyckas paradoxalt, att vi handlar aktivt, i enlighet med våra värderingar och mål.

Att leva ett liv, inte vinna ett krig visar hur vi kan nå en mer accepterande hållning ? och på så sätt större harmoni. Boken innehåller många praktiska tips, exempel och övningar. Att leva ett liv, inte vinna ett krig kan användas som en självhjälpsbok, men också som fördjupningslitteratur av professionellt verksamma inom psykiatrin.

Anna Kåver är legitimerad psykolog, legitimerad psykoterapeut och psykoterapihandledare i kognitiv beteendeterapi. Hon har varit klinisk verksam sedan 1977 och delar nu sin tid mellan sin privatmottagning, behandlingsforskning på Karolinska institutet i Stockholm och behandlingsutveckling på Akademiska sjukhuset i Uppsala.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kåver Anna

Bloggat om Att leva ett liv, inte vinna ett krig