Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
123
Utgivningsdatum
2009-09-30
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127096134
Vem är det som bestämmer i ditt liv? (e-bok)

Vem är det som bestämmer i ditt liv? E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2009-09-30

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Medveten närvaro ? mindfulness ? innebär att vi är vakna i nuet, att vi lägger märke till det som sker omkring oss och hur det påverkar vårt inre. Vi har alla en egen inneboende teaterrepertoar, och vi kan lära oss att styra den ? välja vilka aktörer vi vill släppa upp på vår inre scen. Med hjälp av medveten närvaro kan vi nå större självinsikt, öka våra valmöjligheter och förmågan att nå våra mål.

Fokus i Vem är det som bestämmer i ditt liv? ligger på hur vi styr koncentration och uppmärksamhet. Vi får många praktiska tips, exempel och övningar. Vem är det som bestämmer i ditt liv? kan användas som en självhjälpsbok och riktar sig till alla som vill vara mer medvetet närvarande i sina liv. Boken kan också med fördel användas som fördjupningslitteratur av professionellt verksamma inom psykiatrin.

Åsa Nilsonne är psykiater; medicine doktor, legitimerad psykoterapeut och handledare. Hon är universitetslektor vid Karolinska institutet i Stockholm där hon undervisar i psykologi, psykiatri och psykoterapi.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nilsonne Åsa