Mulle Mecks första bok : bilar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Mulle Meck
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
24
Utgivningsdatum
2004-08-01
Upplaga
1. uppl.
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Illustratör/Fotograf
Jens Ahlbom
Illustrationer
ill.
Dimensioner
200 x 195 x 10 mm
Vikt
238 g
SAB
uPra,Pra,u
ISBN
9789127104969
Mulle Mecks första bok : bilar (inbunden)

Mulle Mecks första bok : bilar

(3 röster)
Inbunden Svenska, 2004-08-01
99
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
"Titta Buffa! Många bilar åker hit och dit på stora vägen! När det blir plats för oss ska vi också rulla ut och rulla på!"

Mulle Meck tar oss med på en biltur tillsammans med hunden Buffa! På vägen möter vi många spännande bilar: Långtradaren är stor och tung, lång och bred. Ambulansen har bråttom, den tutar, blinkar och svänger. Vid brandstationen putsar och fixar brandmännen med de stora röda bilarna. Och titta, den där lastbilen har en ruskigt snabb racerbil på sitt flak!

Ålder: 1-3 år
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Övrig information

George Johansson (text) är journalist och författare. Har gett ut en lång rad bilderböcker, ungdomsböcker och faktaböcker för både barn och vuxna. Tillsammans med Jens Ahlbom har han också skapat de mycket populära cd-spelen Bygg bilar med Mulle Meck, Bygg flygplan med Mulle Meck m fl.

Jens Ahlbom (bild) är en av Sveriges mest kända barnboksillustratörer. För NoK:s räkning har han tidigare illustrerat bl a böckerna om Dagspöket och Ulf Sindts Pyramidernas land samt de populära Mulle Meck-böckerna. För sin mångsidiga bildproduktion belönades han 2003 med Elsa Beskow-plaketten. Ur juryns motivering: "En Mulle Mecks jämlike vad gäller uppfinningsrikedom och hantverksskicklighet."